China's Best Creative Company For Silicone Ice Ball

SHY Silikon introduserer den nyeste kjæledyrskålen i silikon: Benformet, med slikkematte og bunnsugekopp

Vær oppmerksom på alle dyreeiere!SHY Silicone er begeistret over å kunngjøre lanseringen av vårt nyeste produkt - den beinformede kjæledyrskålen i silikon.Designet med både funksjonalitet og stil i tankene, er denne innovative kjæledyrskålen satt til å revolusjonere måltider for dine pelskledde venner.

Si farvel til tradisjonelle kjæledyrskåler og velkommen den benformede kjæledyrskålen i silikon.Dens unike design gir ikke bare et snev av moro til kjæledyrets matopplevelse, men gir også en rekke fordeler.

Skålen kommer med en spesialdesignet slikkemattefunksjon, som lar kjæledyret ditt nyte favorittgodbitene sine samtidig som den gir mental stimulering og reduserer angst og kjedsomhet.Se når din pelskledde venn slikker bort!

Bekymret for søl og velting under måltidene?Vår benformede kjæledyrskål i silikon er utstyrt med en kraftig sugekopp i bunnen, som sikrer at den holder seg godt på plass på enhver flat overflate.Ikke mer rot!

Laget av høykvalitets silikon, er denne kjæledyrskålen trygg, giftfri og enkel å rengjøre.Bare sett den i oppvaskmaskinen eller skyll den under rennende vann for en problemfri rengjøringsopplevelse.

Oppgrader kjæledyrets måltid med den benformede kjæledyrskålen i silikon fra SHY Silicone.Kontakt Jack, vår representant, påsales1@shysilicone.comeller ta kontakt via WhatsApp på +86 13827248296 for å bestille bollen din i dag.

Ikke gå glipp av dette fantastiske tilbudet.Kontakt oss nå og gi ditt elskede kjæledyr den ultimate matopplevelsen.Si farvel til kjedelige boller og hei til fremtiden for kjæledyrfôring!

[Ansvarsfraskrivelse: "Produktets utseende kan variere fra annonsen. Les produktbeskrivelsen og spesifikasjonene nøye før du kjøper."]

详情_04
详情_02

Innleggstid: 25. juli 2023